06.03.2010, 21:38 |

Witam! Chciałbym, aby na forum był topic na którym można było by umieszczać swoje ogłoszenia miłosne i poznać swoje przyszłe życie. Zdaje sobie sprawe, że wtedy forum zamieni sie troche w strone typu ANONS, ale np. Mi takiej rzeczy brakuje. Chciałbym byście przemyśleli i wypowiedzieli sie co o tym sądzicie. Pozdrawiam Nice |
|
|
06.03.2010, 22:36 |

Nice napisał: Witam! Chciałbym, aby na forum był topic na którym można było by umieszczać swoje ogłoszenia miłosne i poznać swoje przyszłe życie. Zdaje sobie sprawe, że wtedy forum zamieni sie troche w strone typu ANONS, ale np. Mi takiej rzeczy brakuje. Chciałbym byście przemyśleli i wypowiedzieli sie co o tym sądzicie. Pozdrawiam Nice |
Temat Twojego postó nijak ma się do jego treści , nie wiem czemó zagóbiona miłość ?? .Wydaje mi się rze takie anonse miłosne som tótaj w zópełności nie potżebne bo jest takih stwożonyh mnustwo . Wytłómacz jeszcze jak morzesz popżez forum poznać swojom pżyszłość bo jak się staram tak tego zrozómieć nie moge . |
|
|
06.03.2010, 22:58 |

zóhu jak to jak ? tak samo jak co rano ja poznaję swój przyszły dzień. Wypijasz fusiatą, robotniczą kawe, najlepi ze słoika :) , bełtasz, bełatsz i z fusów odczytujesz co Cię czeka dnia dzisiejszego.
Nice a wytłumacz co mają wspólnego ogłoszenia miłosne do poznania przyszłego życia ? W sensie : pan pozna pana, panią * "niepotrzebne skreślić"? Czy może kwestia sapania "miłować ciężko i nie miłować nędzna pociecha"? Chodzi o znalezienie partnera/ki czy deklarowania wiosennych uniesień? |
|
|
07.03.2010, 10:23 |

Poznać przyszłość to tak jakby zobaczeć z kim (kobietą lub mężczyzną) można było by spędzić reszte swojego życia.
Dla mnie jest to rzecz niezbędna... Bo jak narazie taką stroną jest wg mnie nk.pl czy fotka.pl, a tam wiemy dobrze poznać można kogoś fajnego z daleka i... kończy sie to tylko na zwykłą znajomością. |
|
|
07.03.2010, 12:01 |

No ale pżeciesz dóżo fajnyh osub na tej fotce czy tesz nasza klasa można poznać z Myślenic czy tesz z okolic poznać ..
Dobze ze mi wytłómaczyliscie co to znaczy poznac tą pżyszłość na foróm ,bo nieókrywam rze kiedyś tesz hciałem poznać pżyszłość i codzienie czytałem choroskop ,ale niestety nie hciał się sprawdzać . |
|
|
07.03.2010, 12:43 |

mówie ci zóhu fusy to rewelacja, jak Ci przyszłość ie pasuje możesz zawsze jeszcze raz zabełtać :D
|
|
|
07.03.2010, 12:47 |

Nice napisał: zobaczeć z kim można było by spędzić reszte swojego życia
Dla mnie jest to rzecz niezbędna... Bo jak narazie taką stroną jest wg mnie nk.pl czy fotka.pl | aaaaaa to trzeba było tak od razu , że ty chcesz poznać, oprawić w ramki i do końca życia patrzeć :D
eeee to chyba Ci ani miasto-info, ani NK ani fotka nie pomoże. |
|
|
07.03.2010, 13:31 |

Zastanówcie sie czy to jest realne założenie tu na forum takiego działu, jeżeli nie to możemy założyć osobne forum do poznawania nowej miłości z Myślenic. |
|
|
07.03.2010, 21:09 |

Nice napisał: osobne forum do poznawania nowej miłości z Myślenic. | a co ze starymi? Mówią że ponoć nie rdzewieją ;)
Jak dla mnie wątek do zamknięcia lub do kosza. |
|
|
07.03.2010, 22:15 |

Wiesz co Vivaldi powinieneś pomyśleć jeśli to forum sie niebędzie rozwijać to padnie. Zresztą jeżeli ten dział tu nie powstanie to ja i koledzy usuwamy tu konta i na tym sie skończy... |
|
|
07.03.2010, 22:45 |

uuuuuuuu bez mała groźba. Aleś nerwowy :D , faktycznie znajdź kogoś do planowania przyszłości, bo się na serducho rzuci. A to Was do tego planowania więcej jest, grupa znaczy się. W kupie siła ;)
Mnie to ani grzeje ani ziębi. Napisz sobie do redakcji, że muszą stworzyć taki dział, bo już w desperacji jesteś i może się zlitują. |
|
|
07.03.2010, 23:06 |

proponuję jeszcze wprowadzić w kwestii rozwoju tego padającego dziś forum np: miasto-info gąbki, za jedyne 9,99zł sztuka - płatne przelewem, ocenianie zdjęć za pomocą smsów, ocenianie komentarzy, kupowanie prezentów, dawanie gwiazdek lub ok-ejek. Wprowadzić też np: kto ma więcej znajomych będzie miał gratisy od redakcji i będzie "hula kula, dyskoteka gra, jest muzyka i światła świecą". Nie wprowadzenie grozi destrukcją forum i pociąga za sobą konsekwencje utraty kont użytkowników. ehhh... :) |
|
|
08.03.2010, 09:30 |

Może będziecie kiedyś chcielia taki tu dział, ale mnie tu nie będzie bo ja umywam ręce od takich dzikich ludzi jak wy. Pa! |
|
|
08.03.2010, 09:59 |

Nice napisał: Chciałbym byście przemyśleli i wypowiedzieli sie co o tym sądzicie. |
Oczekujesz opinii, ale krytyczne powoduja u Ciebie nerwowe reakcje. Takim strzelaniem focha tak na forum jak i w życiu nie wiele osiągniesz.
Pzdr. |
Mistrz ortografii, to nie ja.
|
|
09.03.2010, 10:16 |

Najpierw chcesz opinii a potem się obrażasz. Forum o dawnej miłości może być ale o tej z przyszłości. Wpisz sobie w wyszukiwarce randki i powinieneś znaleźć tą jedyną. |
|
|
09.03.2010, 11:21 |

Ja proponuje iść do wróżki,ona prawde ci powie :) |
|
|
09.03.2010, 11:35 |

Za późno na rady:) konto zlikwidowane. Człowiek był zbyt wrażliwy, na kontakt z innymi....mniej wrażliwymi;) |
Mistrz ortografii, to nie ja.
|
|
09.03.2010, 13:23 |

Za mało magnesu on na stres najlepszy. |
|
|
Gość: Billy 09.03.2010, 13:38 |
|
Mon-max, magnes nie tylko na stres najlepszy, ale może i dziewczynę też przyciągnie ;) |
|
|
09.03.2010, 13:48 |

pewnie tu siedzi jako "gość" zamknięty w sobie :D , a tak na poważnie ale nijak mi to na poważne nie wyglądało. Gość nie szukał przyszłości i miłości ale nowych wrażeń :D |
|
|
09.03.2010, 14:17 |

napisał: Mon-max, magnes nie tylko na stres najlepszy, ale może i dziewczynę też przyciągnie ;) |
Przepraszam tego nie wzięłam pod uwagę. Och przyciągnie, przyciągnie. |
|
|
09.03.2010, 17:50 |

Lepiej nie doprowadzić ten pomysł Pan Nice w zapszepaszenie mając na uwadze rze poprzes ten sposób niejedna Panienka z pewnością chentnie chciałaby poznać się z Panem Zdzichem lub jakimś inny Pan (choć tu pewnie mniej chentnie).
pozdrawiam
Zdzichó |
|
|
09.03.2010, 22:36 |

Oj tak tak napewno panny sznurem za Panem Zdzichem. |
|
|
09.03.2010, 22:40 |

mon-max napisał: Oj tak tak napewno panny sznurem za Panem Zdzichem. |
... ze sznurem i na szubienicę ;P |
|