Piątek, 30 Lipca
Julity, Ludmiły, Zdobysława
Szukaj Bądź aktywny Zaloguj się
Myślenice
oczami mieszkanców

szukaj w miasto-info.pl:
Twoja wyszukiwarka
Forum » O Portalu miasto-info.pl » Zgubiona miłość...
reply new topic  1  2   Następna»

06.03.2010, 21:38      quote

Witam! Chciałbym, aby na forum był topic na którym można było by umieszczać swoje ogłoszenia miłosne i poznać swoje przyszłe życie. Zdaje sobie sprawe, że wtedy forum zamieni sie troche w strone typu ANONS, ale np. Mi takiej rzeczy brakuje. Chciałbym byście przemyśleli i wypowiedzieli sie co o tym sądzicie. Pozdrawiam Nice

06.03.2010, 22:36      quote

Nice napisał:
Witam! Chciałbym, aby na forum był topic na którym można było by umieszczać swoje ogłoszenia miłosne i poznać swoje przyszłe życie. Zdaje sobie sprawe, że wtedy forum zamieni sie troche w strone typu ANONS, ale np. Mi takiej rzeczy brakuje. Chciałbym byście przemyśleli i wypowiedzieli sie co o tym sądzicie. Pozdrawiam Nice

Temat Twojego postó nijak ma się do jego treści , nie wiem czemó zagóbiona miłość ?? .Wydaje mi się rze takie anonse miłosne som tótaj w zópełności nie potżebne bo jest takih stwożonyh mnustwo . Wytłómacz jeszcze jak morzesz popżez forum poznać swojom pżyszłość bo jak się staram tak tego zrozómieć nie moge .

06.03.2010, 22:58      quote

zóhu jak to jak ? tak samo jak co rano ja poznaję swój przyszły dzień. Wypijasz fusiatą, robotniczą kawe, najlepi ze słoika :) , bełtasz, bełatsz i z fusów odczytujesz co Cię czeka dnia dzisiejszego.

Nice a wytłumacz co mają wspólnego ogłoszenia miłosne do poznania przyszłego życia ? W sensie : pan pozna pana, panią * "niepotrzebne skreślić"? Czy może kwestia sapania "miłować ciężko i nie miłować nędzna pociecha"? Chodzi o znalezienie partnera/ki czy deklarowania wiosennych uniesień?

07.03.2010, 10:23      quote

Poznać przyszłość to tak jakby zobaczeć z kim (kobietą lub mężczyzną) można było by spędzić reszte swojego życia.

Dla mnie jest to rzecz niezbędna... Bo jak narazie taką stroną jest wg mnie nk.pl czy fotka.pl, a tam wiemy dobrze poznać można kogoś fajnego z daleka i... kończy sie to tylko na zwykłą znajomością.

07.03.2010, 12:01      quote

No ale pżeciesz dóżo fajnyh osub na tej fotce czy tesz nasza klasa można poznać z Myślenic czy tesz z okolic poznać ..
Dobze ze mi wytłómaczyliscie co to znaczy poznac tą pżyszłość na foróm ,bo nieókrywam rze kiedyś tesz hciałem poznać pżyszłość i codzienie czytałem choroskop ,ale niestety nie hciał się sprawdzać .

07.03.2010, 12:43      quote

mówie ci zóhu fusy to rewelacja, jak Ci przyszłość ie pasuje możesz zawsze jeszcze raz zabełtać :D

07.03.2010, 12:47      quote

Nice napisał:
zobaczeć z kim można było by spędzić reszte swojego życia
Dla mnie jest to rzecz niezbędna... Bo jak narazie taką stroną jest wg mnie nk.pl czy fotka.pl
aaaaaa to trzeba było tak od razu , że ty chcesz poznać, oprawić w ramki i do końca życia patrzeć :D
eeee to chyba Ci ani miasto-info, ani NK ani fotka nie pomoże.

07.03.2010, 13:31      quote

Zastanówcie sie czy to jest realne założenie tu na forum takiego działu, jeżeli nie to możemy założyć osobne forum do poznawania nowej miłości z Myślenic.

07.03.2010, 21:09      quote

Nice napisał:
osobne forum do poznawania nowej miłości z Myślenic.
a co ze starymi? Mówią że ponoć nie rdzewieją ;)

Jak dla mnie wątek do zamknięcia lub do kosza.

07.03.2010, 22:15      quote

Wiesz co Vivaldi powinieneś pomyśleć jeśli to forum sie niebędzie rozwijać to padnie. Zresztą jeżeli ten dział tu nie powstanie to ja i koledzy usuwamy tu konta i na tym sie skończy...

07.03.2010, 22:45      quote

uuuuuuuu bez mała groźba. Aleś nerwowy :D , faktycznie znajdź kogoś do planowania przyszłości, bo się na serducho rzuci. A to Was do tego planowania więcej jest, grupa znaczy się. W kupie siła ;)

Mnie to ani grzeje ani ziębi. Napisz sobie do redakcji, że muszą stworzyć taki dział, bo już w desperacji jesteś i może się zlitują.

07.03.2010, 23:06      quote

proponuję jeszcze wprowadzić w kwestii rozwoju tego padającego dziś forum np: miasto-info gąbki, za jedyne 9,99zł sztuka - płatne przelewem, ocenianie zdjęć za pomocą smsów, ocenianie komentarzy, kupowanie prezentów, dawanie gwiazdek lub ok-ejek. Wprowadzić też np: kto ma więcej znajomych będzie miał gratisy od redakcji i będzie "hula kula, dyskoteka gra, jest muzyka i światła świecą". Nie wprowadzenie grozi destrukcją forum i pociąga za sobą konsekwencje utraty kont użytkowników. ehhh... :)

08.03.2010, 09:30      quote

Może będziecie kiedyś chcielia taki tu dział, ale mnie tu nie będzie bo ja umywam ręce od takich dzikich ludzi jak wy. Pa!

08.03.2010, 09:59      quote

Nice napisał:
Chciałbym byście przemyśleli i wypowiedzieli sie co o tym sądzicie.

Oczekujesz opinii, ale krytyczne powoduja u Ciebie nerwowe reakcje. Takim strzelaniem focha tak na forum jak i w życiu nie wiele osiągniesz.

Pzdr.

Mistrz ortografii, to nie ja.

09.03.2010, 10:16      quote

Najpierw chcesz opinii a potem się obrażasz. Forum o dawnej miłości może być ale o tej z przyszłości. Wpisz sobie w wyszukiwarce randki i powinieneś znaleźć tą jedyną.

09.03.2010, 11:21      quote

Ja proponuje iść do wróżki,ona prawde ci powie :)

09.03.2010, 11:35      quote

Za późno na rady:) konto zlikwidowane. Człowiek był zbyt wrażliwy, na kontakt z innymi....mniej wrażliwymi;)

Mistrz ortografii, to nie ja.

09.03.2010, 13:23      quote

Za mało magnesu on na stres najlepszy.

Gość: Billy
09.03.2010, 13:38      quote

Mon-max, magnes nie tylko na stres najlepszy, ale może i dziewczynę też przyciągnie ;)

09.03.2010, 13:48      quote

pewnie tu siedzi jako "gość" zamknięty w sobie :D , a tak na poważnie ale nijak mi to na poważne nie wyglądało. Gość nie szukał przyszłości i miłości ale nowych wrażeń :D

09.03.2010, 14:17      quote

napisał:
Mon-max, magnes nie tylko na stres najlepszy, ale może i dziewczynę też przyciągnie ;)

Przepraszam tego nie wzięłam pod uwagę. Och przyciągnie, przyciągnie.

09.03.2010, 17:50      quote

Lepiej nie doprowadzić ten pomysł Pan Nice w zapszepaszenie mając na uwadze rze poprzes ten sposób niejedna Panienka z pewnością chentnie chciałaby poznać się z Panem Zdzichem lub jakimś inny Pan (choć tu pewnie mniej chentnie).
pozdrawiam
Zdzichó

09.03.2010, 22:36      quote

Oj tak tak napewno panny sznurem za Panem Zdzichem.

09.03.2010, 22:40      quote

mon-max napisał:
Oj tak tak napewno panny sznurem za Panem Zdzichem.

... ze sznurem i na szubienicę ;P

09.03.2010, 22:52      quote

Na górę Szubienną ale nie ze sznurem:)

reply new topic  1  2   Następna»

Szybka odpowiedz:
Nick:  

Przepisz kod:   Kod

projekt i wykonanie: Mierzej